Šport > Nogomet
13636 ogledov

Trener rdečih vragov končno prekinil molk o Ronaldu

Profimedia
Po medijsko odmevnem sporu s Cristianom Ronaldom so v taboru rdečih vragov usmerjeni v prihodnosti.

Trener Manchester Uniteda Erik ten Hag je končno prekinil molk o kontroverznem odhodu nekdanjega ljubljenca občinstva na Old Traffordu Cristiana Ronalda.

V intervjuju za klubsko televizijo je 52-letni nizozemski strateg poudaril, da ne želi pogrevati preteklih dogodkov, saj je z mislimi povsem osredotočen na prihajajoče izzive, ki čakajo njegovo ekipo.

Cristiano Ronaldo "To ne drži!" Šport Nov zasuk v Ronaldovi sagi? Portugalec šokiral z razkritjem

Ten Hag je med pogovorom zavrnil podrobna vprašanja v zvezi z okoliščinami, ki so naposled pripeljale do razdora pogodbe s portugalskim napadalcem.

Ronaldo je svojo usodo na Old Traffordu zapečatil z obtožbami na račun kluba in trenerja, ki ji je izrekel v odmevnem intervjuju z znanim televizijskim voditeljem Piersom Morganom.

Cristiano Ronaldo Je to konec? Šport Ronaldo šokiral z razkritji in porušil vse mostove: "Izdali so me!"

Napetosti med Ronaldom in Ten Hagom so se stopnjevale že dlje časa, nato pa se je zgodila še tista famozna tekma s Tottenhamom, na kateri Portugalec ni hotel vstopiti v igro kot menjava. Čeprav je bilo izteka rednega dela še nekaj minut, je Ronaldo raje jezno odvihral s stadiona. Kasneje se je za svojo potezo opravičil.

Dokončno je sodu dno izbil Ronaldov intervju, v katerem je obračunal s trenerjem in klubom. Med drugim je dejal, da se ga je United poslušal znebiti, zaradi česar se je počutil izdanega.

Ocenil je tudi, da angleški velikan od odhoda Sira Alexa Fergusona ni zabeležil nobenega napredka in da so iz njega naredili črno ovco.

Prizanesel ni niti Ten Hagu, kateremu je očital pomanjkanje spoštovanja.

"Odšel je in to je zdaj v preteklosti," je bil na temo nekdanjega varovanca redkobeseden Ten Hag . "Zdaj gledamo naprej in smo osredotočeni na prihodnost," je skopo dodal.

Erik Ten Had | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice