Šport > Nogomet
7078 ogledov

Ronaldo šokiral z razkritji in porušil vse mostove: "Izdali so me!"

Cristiano Ronaldo Epa
Portugalski nogometni superzvezdnik je v odmevnem intervjuju brez milosti obračunal s svojim aktualnim klubom in trenerjem Erikom ten Hagom.

Cristiano Ronaldo je odvrgel rokavice! Po večmesečnem kopičenju frustracij je 37-letni napadalec z brutalno iskrenostjo opisal svojo situacijo na Old Traffordu in izrekel nekaj težkih besed na račun trenerja Erika ten Haga.

"Ne spoštujem ga, ker on ne spoštuje me," je v ekskluzivnem intervjuju z angleškim novinarjem Piersom Morganom dejal napadalec Uniteda. "Nikoli ne bom spoštoval nekoga, ki nima spoštovanja do mene," je dodal.

Cristiano Ronaldo | Avtor: Profimedia Profimedia

Portugalski reprezentant, ki se pripravlja za nastop na svetovnem prvenstvu v Katarju, se je v letošnji sezoni znašel v drugem planu nizozemskega stratega, nedavno pa je bil zelo izključen iz ekipe, ker na ligaški tekmi s Tottenhamom ni želel vstopiti v igro kot rezerva.

Cristiano Ronaldo Erik Ten Hag tNepokorščina Šport United se je odločil glede Ronalda: "Po tej tekmi ..."

Ronaldo naj bi si že dlje časa prizadeval zapustiti United, vendar na trgu zanj trenutno ni pravega zanimanja, pri čemer mu največji težavi predstavljata starost in višina plače. Njegovi predstavniki so poleti zelo aktivno iskali nove priložnosti, nogometaš pa zdaj razkriva, da so ga v to prisilili nekateri veljaki kluba.

 | Avtor: Epa Epa

"Manchester United se me je poskušal znebiti. Ne samo trener, tudi dva ali trije visoki predstavniki. Počutil sem se izdanega. Vseeno mi je. Ljudje morajo sliišati resnico. Ja, počutil sem se izdanega. Občutek imam, da me nekateri ljudje ne želijo tukaj, ne samo letos, ampak tudi v lanski sezoni."

Med drugim je svojega delodajalca obtožil, da stagnira že od odhoda legendarnega Sira Alexa Fergusona, ki mu je bil kot drugi oče. "Odkar je Sir Alex odšel, nisem videl nobenega napredka. Nič se ni spremenilo. Ferguson ve bolje kot kdorkoli drug, da klub ni na pravi poti. On to ve. Vsi vemo. So ljudje, ki tega nočejo videti, ker so zaslepljeni."

Dotaknil se je tudi nekaterih najglasnejših kritikov, med katere sodi tudi njegov nekdanji klubski soiglraec Wayne Rooney: "Ne vem, zakaj me tako kritizira. Morda zato, ker je on že končal kariero, jaz pa še vedno igram na visokem nivoju. Ne bom rekel, da sem lepši od njega, čeprav je res," se je namuznil.

Wayne Rooney Navijači šokirani Šport Rooney pri 37 letih neprepoznaven: "Pa on je mlajši od Ronalda"

Po tako močnih izjavah na račun kluba in trenerja je malo verjetno, da bo Ronaldo po zimskem prestopnem roku še član Uniteda, kar bržkone pomeni, da je 37-letnik že odigral zadnjo tekmo v dresu angleškega velikana.

"Izdali so me. Iz mene so naredili črno ovco."

Cristiano Ronaldo

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice