Šport > Nogomet
398 ogledov

Tako so se pri Unitedu odločili kaznovati Ronalda

Cristiano Ronaldo Profimedia
Cristiano Ronaldo je občutil posledice svojega dejanja.

Manchester United je na zadnji prvenstveni tekmi z 2:0 prepričljivo premagal Tottenham in pri tem prikazal najverjetneje najboljšo predstavo v sezoni. A razpoložene soigralce je zasenčil Cristiano Ronaldo, ki je dvoboj spremljal s klopi, še pred zadnjim sodnikovim žvižgom pa je zapustil zelenico in odšel v garderobo. Takoj zatem naj bi odšel tudi s stadiona Old Trafford.

Po poročanju Daily Maila je trener Erik ten Hag v zadnjih minutah sicer želel poslati Ronalda v igro, a je ta to zavrnil.

Portugalčevo potezo so kot negativno označili skoraj vsi ugledni nogometni poznavalci v Angliji, poleg že precej načetega ugleda pri navijačih rdečih vragov pa se bo zdaj Ronaldo srečal še s kaznijo kluba.

Cristiano Ronaldo Trener: "Uredil bom" Šport Ronaldo zakuhal veliko dramo na Old Traffordu

Zvezdnik, ki bo februarja dopolnil 38 let, je trenutno umaknjen s treningov prvega moštva, prav tako pa so iz Uniteda že sporočili, da ga konec tedna ne bo v kadru za ligaški obračun s Chelseajem.

"Cristiano Ronaldo ne bo del moštva Manchester Uniteda na sobotni tekmi. Preostali nogometaši so popolnoma osredotočeni na priprave na to tekmo," so v četrtkovi izjavi zapisali pri Unitedu, kjer vodilni podpirajo odločitev trenerja. Vodstvo kluba naj bi celo tehtalo o Ronaldovi dolgoročni prihodnosti v klubu, poroča francoska agencija AFP.

Ronaldo je v tej sezoni, že pred njo je želel zapustiti vrste rdečih vragov, zaigral na 12 tekmah Uniteda, pri tem je dosegel dva zadetka, po enega v Premier League in Evropski ligi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.