Šport > Nogomet
8151 ogledov

Rooney pri 37 letih neprepoznaven: "Pa on je mlajši od Ronalda"

Wayne Rooney Epa
Eden najboljših angleških nogometašev vseh časov je postal tarča kritik zaradi svojega izgleda.

Nogometni privrženci se ne morejo načuditi izgledu komaj 37-letnega Wayna Rooneyja. Precej porejeni, osiveli in bradati nekdanji nogometni zvezdnik je vzbudil pozornost uporabnikov družbenih omrežij s fotografijo, na kateri pozira skupaj z nekdanjim boksarskim šampionom Amirjem Khanom.

Legendarni rdeči vrag, ki je po koncu kariere zaplaval v trenerske vode, je manj kot dve leti po upokojitvi tako rekoč neprepoznaven.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Rooney se trenutno mudi na družinskih počitnicah v Dubaju, kjer se je fotografiral v družbi upokojenega boksarskega šampiona. Khan je fotografijo delil na družbenih omrežjih, kjer so se navijači hitro obregnili ob izgled aktualnega trenerja moštva DC United.

Rooney je bil še v sezoni 2020/2021 aktiven član angleškega drugoligaša Derby Countyja, kjer je januarja 2021 prevzel mesto glavnega trenerja, po izpadu v tretjeligaško konkurenco pa je vodstvo kluba zaprosil za prekinitev pogodbe in si našel novo službo v ameriški MLS.

 | Avtor: Profimedia Profimedia
Sedemintridesetletnik je bil v preteklosti večkrat na udaru zaradi nešportnega načina življenja in prekomernega uživanja alkohola, kar se po mnenju navijačev močno odraža tudi na njegovem zunanjem izgledu. Mnogi so ob tem izpostavili, da je Rooney osem mesecev mlajši od Cristiana Ronalda, vendar v primerjavi z izklesanim Portugalcem izgleda kot pravi dedek.

"Ali je na ameriški dieti?" je zapisal nek uporabnik spleta. "Mimogrede, Rooney je mlajši od Cristiana Ronalda," je dodal drugi. "Izgleda kot 70-letnik," je ocenil tretji. "To ni Rooney, ampak njegov dedek. Ali pač?" "Rooney je na dobri poti, da postane Božiček."

Nekateri so ugibali, da je njegov izgled morda povezan z zdravstvenimi težavami. "Ali ima alergijsko reakcijo? Izgleda zatečeno," je zapisal še nek uporabnik.

Rooney je kariero sklenil kot najboljših strelec Manchester Uniteda in angleške reprezentance. V nogometnem svetu je ostal zapisan kot eden najboljših angleških napadalcev vseh časov.

Sir Alex Ferguson ga je še kot najstnika pripeljal iz Evertona v Manchester, kjer je v 13 letih pričaral ogromno lepih trenutkov navijačem rdečih vragov.

Wayne Rooney | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice