Šport > Nogomet
1126 ogledov

Na Obrežju vse mirno, v Zagrebu 14 aretiranih

AC Milan navijači Maksimir Epa
Na srečanju med hrvaškimi in italijanskimi prvaki je imela nekaj dela policija.

Na sinočnji tekmi nogometne Lige prvakov med zagrebškim Dinamom in AC Milanom (0:4) na Maksimirju je imela nekaj dela tudi hrvaška policija, poroča tiskovna agencija Hina. Z ministrstva za notranje zadeve (MUP) so sporočili, da so do konca tekme aretirali 14 navijačev, od tega štiri domače ter deset italijanskih.

AC Milan LP Šport Porazi Reala, Dinama in Juventusa, sedmica za PSG

Že pred začetkom tekme je policija privedla šest nogometnih navdušencev, pet domačih in enega tujega, ker so poskušali vstopiti na stadion brez vstopnic, na prizorišče vnesti pirotehnična sredstva, bili so pod vplivom alkohola.

Do konca prvega polčasa je policija pridržala še pet gostujočih navijačev, ki so poskušali vnesti pirotehniko, bili so vinjeni in nosili so zaščitne maske, še piše Hina.

Tekma med Dinamom in Milanom je bila ocenjena kot "tekma visokega tveganja".

Navijači Milana so na mejni prehod Obrežje prispeli v torek popoldne, policija pa jih je nato 619 pospremila v tako imenovano "sterilno cono" na stadionu, ki je bila pod nadzorom. Preverjanje je potekalo brez težav in ni bilo nobenih varnostnih incidentov.

Benjamin Šeško Liga prvakov Šport Šeško po vstopu hitro navdušil, a ...
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.