Šport > Nogomet
19708 ogledov

Angleži šokirali: Manchester United si želi Slovenca, da bi zamenjal Ronalda

Cristiano Ronaldo Erik Ten Hag Profimedia
Po pisanju nekaterih angleških medijev naj bila Srb Dušan Vlahović in Slovenec Benjamin Šeško glavna kandidata, da v napadu Manchester Uniteda zamenjata Cristiana Ronalda, ki je že nekaj časa na izhodnih vratih kluba.

Po poročanju angleškega tabloida Mirror naj bi bil nogometaš Red Bull Salzburga in slovenski reprezentant Benjamin Šeško eden glavnih kandidatov, da pri Manchester Unitedu nasledi legendarnega Cristiana Ronalda.

Nekateri angleški mediji so se namreč pred dnevi razpisal, da bi lahko Ronaldo že januarja zapustil klub z Old Trafforda, čeprav ga pogodba z Rdečimi vragi veže vse do konca sezone.

Portugalec je že dalj časa nezadovoljen s svojim statusom pri angleškem velikanu, čeprav se je slednji v zadnjem času nekoliko popravil, saj je v celoti odigral štiri izmed zadnjih petih tekem Manchester Uniteda, na katerih je prispeval en zadetek in eno asistenco.

Po poročanju Mirrorja in Sky Sportsa naj bi se na samem vrhu seznama želja Unitedovega stratega Erika ten Haga kot morebitni Ronaldovi zamenjavi znašla Srb Dušan Vlahović in naš Šeško.

O morebitnem prestopu Šeška se je razpisal tudi otoški The Telegraph, ki poudarja, da je slovenski nogometaš Red Bull Salzburga že nekaj časa velika želja kluba iz Old Trafforda.

Slovenec je sicer poleti podpisal pogodbo za prihajajoče sezone z nemškim Red Bull Leipzigom, a so Angleži prepričani, da bi za ceno okoli 40 milijonov funtov znali Nemci popustiti ter prepustiti slovenskega dragulja angleškemu velikanu.

The Telegraph še poroča, da bi bil nakup Vlahovića verjetno precej dražji, saj je Juventus Fiorentini na začetku leta zanj odštel 66 milijonov evrov, Srb pa se je lahko v Torinu pohvalil z zelo solidno statistiko, saj zabije povprečno zadetek vsako drugo tekmo.

Manchester United ima sicer trenutno ob Ronaldu v napadu na voljo še Marcusa Rashforda ter Antonyja Martiala. 

Komentarjev 2
  • jan631 17:53 13.november 2022.

    Kaj pišete bedarije, Šeško je rezerva pri Salzbugu.Drugače pa je že podpisal pogodbo z Laipzigom.

  • ec568744f0d537874fe9d825c81b6f688d633008 19:28 12.november 2022.

    Ronaldo je zaključul svoje,pa če se še tako sili biti naj naj

Sorodne novice