Šport > Nogomet
6972 ogledov

Zvezdnik brutalno napadel navijača, vse ujele kamere

Samuel Eto'o PrtSc
Na svetovnem prvenstvu v nogometu se je zgodil odmeven incident.

Brazilija je v ponedeljek zvečer gladko ugnala Južno Korejo (4:1) in se uvrstila v četrtfinale, kjer se bo pomerila s Hrvaško.

Srečanje med Brazilci in Korejci si je ogledal tudi Samuel Eto'o. Nekdaj odlični napadalec Barcelone in Interja je sedaj na položaju predsednika kamerunske nogometne zveze. Kljub uglednemu statusu si je v Katarju privoščil neprimeren eksces.

hrvaška nogometna reprezentanca Katar 2022 Katar 2022 Šport Samozavest serijsko: Hrvati se smejijo stavnicam v brk!

Po tekmi, ko so navijači zapuščali stadion, je Eto'o veselo poziral s fotografijami željnimi ljubitelji nogometa. Ko se je približal še en lovec na zvezdnike, pa se je Kameruncu stemnilo pred očmi.

Zakaj je napadel očitno šokiranega navijača, ni znano. Morda ga je zamenjal za predstavnika medijev, s katerim ni v dobrih odnosih ...

Nekdo iz Eto'ojevega spremstva je navijaču sprva izbil fotoaparat, ko ga je skušal pobrati, se ga je s kolenom še enkrat lotil Eto'o.

Kamerun je svetovno prvenstvo končal po skupinskem delu. Klonil je proti Švici, remiziral s Srbijo in premagal Brazilijo, ki je bila takrat že uvrščena v izločilne boje.

Komentarjev 2
  • Avatar Syn
    Syn 18:53 06.december 2022.

    Dobro ga je zadel. :) No ja, če je fotograf pameten, bo zdaj lepo obogatel.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 16:57 06.december 2022.

    Po videu sodeč se mi zdi, da se še kako dobro poznata in da ima njun odnos verjetno precej daljšo brado kot pa je aktualno svetovno prvenstvo in tole "naključno" srečanje!?

Sorodne novice