Šport > Nogomet
2833 ogledov

Iz tabora Hrvaške razkrili, kakšno norost pripravljajo, če pridejo v finale

Hrvaški nogometaši pri frizerju
1/5
24sata.hr
Frizer hrvaške reprezentance je razkril, s kakšno pričesko bodo nogometaši nastopili v primeru, da se uvrstijo v finale svetovnega prvenstva.

Letos s hrvaško nogometno reprezentanco v Katarju živi tudi Dario Vilić, ki ima prav posebno nalogo. Zagrebški frizer namreč skrbi za pričeske hrvaških nogometašev.

"Kdo me je povabil? Klicalo me je več nogometašev, z vsemi se dobro razumem. Pri meni v Zagrebu se strižejo nogometaši Dinama, Gorice ter iz drugih klubov Prve HNL. Prihajajo tudi reprezentanti, še posebej kadar je zbor reprezentance. Matea Kovačića poznam že dolgo, sva iz istega naselja. Pa vsi reprezentanti so moje redne stranke, pogosto me pokličejo," je pojasnil eden manj opaznih, a vseeno zelo pomembnih členov hrvaške odprave v Katarju, ki je nato razkril še nekaj zanimivosti.

Hrvaški nogometaši pri frizerju | Avtor: 24sata.hr 24sata.hr

"Kdo je najzahtevnejša stranka? Hm, Ivan Perišić. Najboljša? Joško Gvardiol. Z njim je najlažje, ima močne lase in vedno sem zadovoljen, kako ga ostrižem. Urejam mu tudi brado, ki je prav tako čvrsta, lahko počnem vse, kar si želim. Prav tako je vedno zadovoljen z mojim delom. Njega je resnično užitek striči. Če pridemo do finala, mu bom predlagal prav posebno kmbinacijo."

Vilić je nato še dodal, da čeprav ima praktično že leta isto pričesko, da je vseeno uspel prepričati tudi selektorja Zlatka Dalića, da ga pred izločilnimi dvoboji postriže. "Strigel sem ga kakšne pol ure. Moral sem biti pozoren na vsako malenkost. Postrigel sem tudi predsednika Marijana Kustića. Vse sem jih uspel nagovoriti, razen treh."

Hrvaški nogometaši pri frizerju | Avtor: 24sata.hr 24sata.hr

In kdo je ta uporna trojica? "Luka Modrić, Borna Sosa in Domagoj Vida. Ta trojica se ni želela dati postriči. Ampak tudi njih se bom še naprej trudil nagovoriti."

Je pa zato uspel vse reprezentante nagovoriti na nekaj drugega. Če le Hrvaški uspe priti v finale. "Že zdaj sem jim želel narediti kockice. Ponudil sem jim, a ni bilo zainteresiranih. Smo se pa dogovorili, da za morebitno finale pripravimo prav posebne pričeske. Boste videli. Naredili bomo kockice!"

Hrvaški nogometaši pri frizerju | Avtor: 24sata.hr 24sata.hr

Komentarjev 2
  • Ender3 18:59 05.december 2022.

    No, saj ne bodo prišli v finale, nimajo šans !

  • Avatar Andrej42
    Andrej42 18:15 05.december 2022.

    Navijam za vsako ekipo, ki igra proti Ustašem.

Sorodne novice