Šport > Nogomet
25551 ogledov

Messi o incidentu z Lewandowskim: "Naučili so me ..."

Epa
Na tekmi Argentine in Poljske se je zaiskrilo med glavnima zvezdnikoma obeh reprezentanc; Lionelom Messijem in Robertom Lewandowskim.

Argentinska nogometna repreznetanca je po zmagi nad Poljsko (2:0) napredovala v izločilne boje kot zmagovalka supine C. Napredovanje so si z nekaj sreče priigrali tudi Poljaki, potem ko je Mehika v zadnjem krogu premagala Savdsko Arabijo (2:1).

Tako Mehika kot Poljska sta predtekmovalni del zaključili s štirimi osvojenimi točkami, a je evropska reprezentanca napredovala po zaslugi boljše gol razlike.

Robert Lewandowski Skupina C Šport Malo je manjkalo, da bi o napredovanju odločali rumeni kartoni

Na tekmi zadnjega kroga med Argentino in Poljsko je prišlo do napete situacije med Lionelom Messijem in Robertom Lewandowskim. Slednji je pri poskusu odvzema žoge storil prekršek nad Argentincem, da bi svojim soigralcem omogočil pravočasno vrnitev na položaje.

Poljak je nato Messiju ponudil svoje opravičilo, a ga je ta gladko ignoriral. Ko je Lewandowski v znak sprave iztegnil roko, ga je Messi enostavno prezrl.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Napeto ozračje se je v nadaljevanju tekme umirile, zamere pa so bile do zadnjega sodniškega piska že pozabljene, saj sta se Messi in Lewandowski prijateljsko objela ter izmenjala nekaj besed. Novinarje je seveda zanimalo, o čem je po tekmi tekla beseda, vendar sta nogometaša podrobnosti raje obdržala zase.

Wojciech Szczesny Preveč iskren Šport Szczesny o stavi z Messijem: "Verjetno bom zdaj dobil prepoved"

"Naučili so me, da kar se zgodi na zelenici, ostane na zelenici. Enako velja za garderobo. Nikoli ne bom razkril vsebine zasebnega pogovora," je bil zelo jasen argentinski napadalec.

Neporednemu odgovoru se je izognil tudi Lewandowski. "Messi je odigral sijajno tekmo in takoj po koncu sem mu odšel čestitat," je novinarje odpravil zvezdnik Barcelone. "To je bila zanimiva bitka. Tisto z Messijem je bil zgolj nenavaden trenutek. Pogovorila sva se. Nič posebnega," je dodal. 

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.