Šport > Nogomet
2443 ogledov

Vlahović spregovoril o 'spolnem škandalu' v srbski izbrani vrsti

Dušan Vlahović Profimedia
Srbi se v dvoboj s Švico podajajo z neprijetnim 'nahrbtnikom'.

Srbska reprezentanca je na svetovnem prvenstvu v Katarju doslej osvojila točko po porazu proti Braziliji in remiju s Kamerunom. Srbi bi ob morebitni zmagi proti Švici sicer še lahko napredovali v izločilne boje.

A več kot o tekmi z naslednjim nasprotnikom se v Srbiji pogovarjajo o domnevnem spolnem škandalu. Mediji sicer o tem ne pišejo veliko, so se pa govorice hitro razširile po socialnih omrežjih. Eden od reprezentantov naj bi imel razmerje z ženo drugega, slednji pa naj bi za vse skupaj izvedel prav med mundialom. Prišlo naj bi tudi do pretepa.

Številni so s prstom pokazali na zvezdnika Juventusa Dušana Vlahovića, ki naj bi zaradi tega izgubil mesto v začetni enajsterici srbske izbrane vrste. Ta se je pred tekmo s Švico odzval na namigovanja. 

"Žal mi je, da moram na takšen način začeti novinarsko konferenco na mundialu. Pravzaprav je o tem odveč govoriti, a moral sem odreagirati in se oglasiti, saj se vse skupaj tiče mene in mojega imena. Reči, ki jih beremo, so res neumnosti. To počnejo ljudje, ki jim je dolgčas in v prostem času nimajo kaj početi, ker so zafrustrirani, hudobni, jezni na nekoga...," je na novinarski konferenci pred tekmo s Švico dejal Vlahović.

Dušan Vlahović | Avtor: Profimedia Profimedia

"Očitno je, da nekdo deluje proti interesom reprezentance. Vzdušje v njej nikoli ni bilo boljše, nič se ni spremenilo. Želim zaščititi svojo integriteto, svoje ime bom branil tudi pravno, če bo to potrebno. To ni prvič, da se dogajajo takšne zadeve. Nikoli se nisem oglašal, a sem zdaj moral odreagirati," je še povedal član Juventusa.

"Namesto tega, da bi imeli podporo, se govori o stvareh, ki so popolnoma neresnične. Ne zamerim tem ljudem, saj v življenju niso počeli še nič pametnega. Med mano in selektorjem ni težav. Vedno sem pripravljen, za Srbijo bi igral tudi z le eno nogo. Če je v interesu ekipe, da sem na klopi, potem bo tako," je o svoji vlogi na klopi menil Vlahović.

"S to kritiko ne mislim novinarjev. Od kje je to prišlo? Ne vem, ampak zagotovo je to proti interesom reprezentance. Ni korektno, da se ustvarja takšna atmosfera okoli izbrane vrsti in izrekajo laži," je še zaključil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice