Šport > Nogomet
1045 ogledov

Szczesny o stavi z Messijem: "Verjetno bom zdaj dobil prepoved"

Wojciech Szczesny Print screen
Vratar poljske reprezentance je poskrbel za odmevno razkritje po porazu Poljske proti Argentini.

Vratar nogometne reprezentance Poljske Wojciech Szczesny je na sredini tekmi skupine C proti Argentini izgubil stavo z argentinskim zvezdnikom Lionelom Messijem, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

"100 evrov, da je ne bo dosodil," je vratar dejal Messiju, ko sta čakala na odločitev glavnega sodnika po ogledu posnetka o morebitni enajstmetrovki.

Robert Lewandowski Skupina C Šport Malo je manjkalo, da bi o napredovanju odločali rumeni kartoni

Poljski vratar je Messija v kazenskem prostoru v eni od akcij ob skoku rahlo zadel z rokavico v glavo. Nizozemski sodnik Danny Makkelie sprva ni pokazal na belo točko, vratar in nogometaš pa sta čakala na pregled videoposnetka. Na koncu so se sodniki odločili za enajstmetrovko, čeprav je večina strokovnjakov kasneje v svojih analizah ocenila, da se s tem ne strinja.

Po tekmi je Szczesny povedal, da dolga ne bo poravnal, saj je v smehu dodal, da ima Messi denarja dovolj.

 | Avtor: Epa Epa

Večje zadoščenje je bilo za vratarja torinskega Juventusa dejstvo, da je argentinskemu superzvezdniku strel z bele točke nato ubranil. Na koncu pa to ni odločalo o končnem razpletu, saj je Argentina slavila z 2:0, skozi šivankino uho pa se je po boljši razliki med doseženimi in prejetimi zadetki v osmino finala prebila tudi Poljska.

"Ne vem, če je to po pravilnikih sploh dovoljeno," je o stavi še dejal vratar, ki pa je bil po uspehu reprezentance prešerne volje in vsaj v tistem trenutku ga morebitna kazen s strani Mednarodne nogometne zveze ni zanimala. "Verjetno bom zdaj dobil prepoved, a v tem trenutku mi je popolnoma vseeno."

 | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice