Šport > Nogomet
16783 ogledov

Nič od sanjskega finala v Katarju

Epa
Znan je razpored drugega dela nogometnega svetovnega prvenstva v Katarju.

Zdaj je dokončno jasno, da za mnoge sanjskega finala med Brazilijo in Argentino ne bo. Glede na razpored se ekipi lahko srečata v polfinalu, če bosta uspešno prebrodili naslednji dve tekmi.

nogomet kup denarja poslovnež SP v Katarju Šport Izpad v skupinskem delu ima velike finančne posledice

Brazilce najprej čaka tekma z Južno Korejo, nato pa zmagovalec dvoboja med presenečenjem prvenstva Japonci, ki so v Katarju že strli Špance in Nemce, ter svetovnimi podprvaki Hrvati.

Stadion Lusail bo 13. decembra pričakal drugega polfinalista. Argentino na poti do tja čaka najprej Avstralija, nato pa zmagovalec dvoboja med Nizozemsko in ZDA.

Cristiano Ronaldo Katastrofa Šport Ronaldo s to napako odločilno vplival na razplet skupine

V drugi polovici razpredelnice so pod drobnogledom Španci, ki so jim nekateri očitali nameren poraz z Japonci v skupinskem delu, s čimer so si priigrali ugodnejši razpored in njihove delnice so v boju za vrh močno poskočile.

Ekipa z Iberskega polotoka se bo najprej pomerila z Marokom, nato pa na papirju lahkih tekmecev zmanjka. V četrtfinalu bo nasprotnik boljši iz dvoboja med Portugalsko in Švico.

Pierluigi Collina SP v Katarju Šport Sodniška legenda o razlogih za (pre)dolge dodatke

Izrazita favorita v osmini finala sta tudi Francija, ki brani naslov, v dvoboju s Poljsko, ter Anglija na tekmi s Senegalom. A že v četrtfinalu se potem obeta še en velik evropski derbi za polfinalno vozovnico.

Na stavnica sta še vedno favorita Brazilija in Argentina.

Sol na rano Šport Brutalno katarsko norčevanje iz Nemcev, prizor je obšel svet
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.