Šport > Nogomet
3897 ogledov

Ronaldo se je na degradacijo odzval z uporom

Cristiano Ronaldo Epa
Cristiano Ronaldo se je v Katarju znašel na klopi za rezerviste. Njegova reakcija ni bila najboljša.

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo tudi na svetovnem prvenstvu v Katarju kaže svojeglavost. Kot poroča španska Marca, v sredo ni prišel na trening igralcev, ki niso začeli tekme osmine finala proti Švici (6:1), ampak je domnevno samovoljno s preostalim delom moštva odšel na lažji kondicijski trening v telovadnico.

Selektor Fernando Santos, ki proti Švici zvezdnika ni uvrstil v prvo ekipo, v igro ga je namesto Joaa Felixa poslal šele v 73. minuti, po poročilih portugalskih medijev že po tekmi ni bil najbolj zadovoljen z reakcijo Ronalda po koncu srečanja. Takoj po tekmi je namreč odšel v slačilnico in se ni veselil s soigralci na igrišču.

Cristiano Ronaldo | Avtor: Epa Epa

Iz portugalskega tabora prihajajo novice, da nima nikakršnih zdravstvenih težav, ki bi ga ovirale pri vadbi na igrišču, zato domnevajo, da je samovoljno odšel v napačno vadbeno skupino.

Tekma Portugalske proti Švici je bila prva po 31, na kateri zvezdniški napadalec na velikih tekmovanjih ni začel v prvi postavi reprezentance. Zadnjič je bil rezervist leta 2008, to pa ravno na tekmi s Švico.

Goncalo Ramos Sanjski debi Šport Ronaldo je zgodovina, Portugalci slavijo novega junaka Bivša sodelavca Šport Trener rdečih vragov končno prekinil molk o Ronaldu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.