Šport > Nogomet
979 ogledov

Strelec treh golov na tem SP vljudno prosil za fotografijo

Bukayo Saka Profimedia
Tudi veliki zvezdniki imajo svoje idole.

Nogometaš Arsenala Bukayo Saka je s tremi zadetki na tokratnem svetovnem prvenstvu prvi strelec Anglije, enako število golov je sicer zabil tudi član Manchester Uniteda Marcus Rashford. Saka je v polno meril tudi v osmini finala, pred četrtfinalnim obračunom s Francijo pa se mu je izpolnila še ena želja.

Trenig Anglije je namreč obiskal legendarni David Beckham. Ta se je zapletel v pogovor z nekdanjim reprezentančnim kolegom in sedanjim selektorjem Garethom Southgatom, Saka pa je pristopil, nekoliko počakal, nato pa se opravičil in slovitega Becksa poprosil za skupno fotografijo. Beckham, ki si je v zadnih letih večkrat v živo ogledal tekme topničarjev in tako spremljal nastope mlajšega rojaka, je prošnjo seveda sprejel. Posnetek je zakrožil po socialnih omrežjih.

Saka, ki je septembra dopolnil 21 let, je doslej zbral 23 nastopov za Anglijo on pri tem dosegel sedem zadetkov. Do reprezentančnih dosežkov Davida Beckhama je sicer še dolga pot, slednji je v svoji karieri vknjižil 115 reprezentančnih tekem, na njih je 17-krat zatresel mrežo tekmecev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice