Angleški premierligaš si želi Slovenca

Foto: EPA
Foto: EPA
Po poročanju spletne strani Sky Sports se namerava Crystal Palace okrepiti v zimskem prestopnem roku, angleški premierligaš pa se zanima za Gregorja Balažica.
Oglej si celoten članek

Šetindvajsetletnemu slovenskemu branilcu bo konec decembra potekla pokodba z ukrajinsko zasedbo Karpati Lvov, Balažica pa bi orli tako lahko v svoje vrste zvabili brez odškodnine. Zanj naj bi se sicer zanimali tudi pri Queens Park Rangers.

Crystal Palace je pod vodstvom Neila Warnocka zmagal le na dveh od desetih tekmah v Premier league, v klubu pa tako že iščejo okrepitve za nadaljevanje sezone. "Zaenkrat smo zadovoljni s tem kar imamo, a vedno iščemo možnosti za napredek. Denar je na voljo, če bomo našli prave nogometaše. Na trgu je moč najti nekatere igralce za pravo ceno," je ueležbo orlov v zimskem prestopnem roku napovedal eden izmed glavnih mož kluba Steve Parish.
 
Po informacijah, ki jih je pridobil Sky, naj bi si pri Crystal Palacu želeli v svoje vrste pripeljati centralnega branilca, vezista in napadalca. Kot branilec naj bi orlom v oko padel prav prekmurski nogometaš, ki je v svoji karieri kt mladinec že nosil drez lizbonske Benfice, uveljavil pa se je pri Gorici. Od januarja 2011 je član kluba Krpati Lvov v dresu katerega je zbral 93 nastopov. Za slovensko izbrano vrsto je odigral dve tekmi.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.