Šport
20 ogledov

Angleški premierligaš si želi Slovenca

Gregor Balažic EPA
Po poročanju spletne strani Sky Sports se namerava Crystal Palace okrepiti v zimskem prestopnem roku, angleški premierligaš pa se zanima za Gregorja Balažica.

Šetindvajsetletnemu slovenskemu branilcu bo konec decembra potekla pokodba z ukrajinsko zasedbo Karpati Lvov, Balažica pa bi orli tako lahko v svoje vrste zvabili brez odškodnine. Zanj naj bi se sicer zanimali tudi pri Queens Park Rangers.

Crystal Palace je pod vodstvom Neila Warnocka zmagal le na dveh od desetih tekmah v Premier league, v klubu pa tako že iščejo okrepitve za nadaljevanje sezone. "Zaenkrat smo zadovoljni s tem kar imamo, a vedno iščemo možnosti za napredek. Denar je na voljo, če bomo našli prave nogometaše. Na trgu je moč najti nekatere igralce za pravo ceno," je ueležbo orlov v zimskem prestopnem roku napovedal eden izmed glavnih mož kluba Steve Parish.
 
Po informacijah, ki jih je pridobil Sky, naj bi si pri Crystal Palacu želeli v svoje vrste pripeljati centralnega branilca, vezista in napadalca. Kot branilec naj bi orlom v oko padel prav prekmurski nogometaš, ki je v svoji karieri kt mladinec že nosil drez lizbonske Benfice, uveljavil pa se je pri Gorici. Od januarja 2011 je član kluba Krpati Lvov v dresu katerega je zbral 93 nastopov. Za slovensko izbrano vrsto je odigral dve tekmi.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.