Angleški prvak odštel 35 milijonov za hrvaškega zvezdnika

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Hrvaški vezist Mateo Kovačić se iz Londona seli v Manchester.
Oglej si celoten članek

Angleška nogometna premierligaša Chelsea in Manchester City sta se dogovorila za prestop hrvaškega vezista londonske zasedbe Matea Kovačića za približno 35 milijonov evrov, vključno z bonusi, v City, sredino poročanje britanskih medijev povzema francoska tiskovna agencija AFP.

Kovačič, ki se je Londonu pridružil leta 2018 iz madridskega Reala, sprva kot posojen igralec, nato pa za stalno, je imel veljavno pogodbo še za eno leto.

Tržnica Mladi Slovenec se seli v "odrezano" Rusijo

Ponoči je bil napovedan tudi odhod Francoza N'Goloja Kanteja v savdski klub Al-Ittihad, ki pa Londončanom ni prinesel ničesar, saj se mu izteka pogodba.

Lahko pa bi mu sledili še drugi odhodi v Savdsko Arabijo, vratar Edouard Mendy, senegalski branilec Kalidou Koulibaly ali maroški vezist Hakim Ziyech, ki jih to poletje snubi zelo aktivna savdska profesionalna liga.

Po poročanju drugih medijev sta Chelsea in Arsenal tudi zelo blizu dogovora o prestopu nemškega napadalca Kaija Havertza za vsoto, ki presega 65 milijonov evrov.

Znan epilog Hude sankcije za Mourinha, tudi Roma je ni odnesla poceni

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.