Šport > Nogomet
1083 ogledov

Angleški prvak odštel 35 milijonov za hrvaškega zvezdnika

Mateo Kovačić Profimedia
Hrvaški vezist Mateo Kovačić se iz Londona seli v Manchester.

Angleška nogometna premierligaša Chelsea in Manchester City sta se dogovorila za prestop hrvaškega vezista londonske zasedbe Matea Kovačića za približno 35 milijonov evrov, vključno z bonusi, v City, sredino poročanje britanskih medijev povzema francoska tiskovna agencija AFP.

Kovačič, ki se je Londonu pridružil leta 2018 iz madridskega Reala, sprva kot posojen igralec, nato pa za stalno, je imel veljavno pogodbo še za eno leto.

Martin Kramarič NK Bravo Tržnica Šport Mladi Slovenec se seli v "odrezano" Rusijo

Ponoči je bil napovedan tudi odhod Francoza N'Goloja Kanteja v savdski klub Al-Ittihad, ki pa Londončanom ni prinesel ničesar, saj se mu izteka pogodba.

Lahko pa bi mu sledili še drugi odhodi v Savdsko Arabijo, vratar Edouard Mendy, senegalski branilec Kalidou Koulibaly ali maroški vezist Hakim Ziyech, ki jih to poletje snubi zelo aktivna savdska profesionalna liga.

Po poročanju drugih medijev sta Chelsea in Arsenal tudi zelo blizu dogovora o prestopu nemškega napadalca Kaija Havertza za vsoto, ki presega 65 milijonov evrov.

Jose Mourinho Znan epilog Šport Hude sankcije za Mourinha, tudi Roma je ni odnesla poceni

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.