Angleži iščejo izdajalca v reprezentanci

Foto: EPA
Foto: EPA
Angleški nogometaš Joey Barton se je postavil v bran selektorju Royu Hodgsonu, ki so ga otoški mediji obtožili rasizma. Kontroverzni vezist je prepričan, da imajo v angleški ekipi opravka z izdajalcem.
Oglej si celoten članek

Angleški selektor Roy Hodgson si je nakopal težave z ''rasistično'' šalo, ki jo je uporabil v nagovoru svojih nogometašev na tekmi proti Poljski.

Po incidentu, ki ga je v lavnost lansiral The Sun, se je oglasila domnevna žrtev ''rasizma'' Andros Townsend, ki je zatrdil, da selektor s svojimi besedami ni imel zlih namenov.

Barton: Izdajalec v ekipi

Nogometaš Queens Park Rangers Joey Barton je prepričan, da bi morale besede trenerja ostati za zaprtimi vrati, a če upoštevamo, da so bile izrečene v garderobi, je moral zgodbo v javnost po vsej verjetnosti posredovati eden izmed nogometašev.

''Bolj me skrbi zaradi igralca, ki je zgodbo nesel medijem, kot pa zaradi novinarjev. Imeti izdajalca v ekipi je bolj zaskrbljujoče. Kar se dogaja za zaprtimi vrati, bi moralo tam ostati, po mojem mnenju. Še posebej pri takšni bedariji. Kako takšna (ne)novica koristi komurkoli?'' se je spraševal Barton, ki je v reprezentančnem dresu odigral tri tekme.

Na pomoč angleškemu selektorju je priskočil tudi Wayne Rooney, ki je prepričan, da šala ni bila rasistične narave. ''Zjutraj sem videl zgodbo o Royu. Ničesar ni storil narobe. To je smešno,'' je sporočil Rooney.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.