Anglija na nogah: Mou išče hišo v Londonu!

Foto: EPA
Foto: EPA
Realov trener José Mourinho se je med reprezentančnim premorom podal v London, kjer je skupaj z nepremičninskim agentom iskal novo hišo. Portugalec je tako še povečal špekulacije o svojem morebitnem povratku na Otok, kjer bi lahko prevzel tako Chelsea kot Tottenham, ki se pripravlja na odhod Harryja Redknappa k reprezentanci.
Oglej si celoten članek

”José Mourinho si išče hišo v Londonu – to je še povečalo govorice o njegovem povratku k Chelseaju. Trener Real Madrida pa bi lahko bil tudi tarča Tottenhama, če bo trener Harry Redknapp odšel trenirat v Anglijo," piše sredina izdaja tabloida The Sun. Angleški rumeni tisk je namreč ujel trenerja Joséja Mourinha na londonskem letališču Heathrow, kjer je skupaj z nepremičninskim agentom začel svoj sprehod po angleškem glavnem mestu, kjer si išče hišo.

• Bosanci podarili zmago Brazilcem
Škotski navijači zažurali v Zagrebu
Iličić: "Krasi nas žoga na tleh"
Dedić: "Ne igrajo dresi, ampak mi"

V Mourinhovem svetu je namreč vse storjeno z razlogom, njegovo zadnjo potezo pa si na Otoku razlagajo kot ultimativni dokaz, da se priljubljeni portugalski trener vrača v Anglijo, kjer ga še vedno poznajo pod vzdevkom "Special One". "Če Portugalec ne bi želel, da bi Andréju Villasu-Boasu, Arsenu Wengerju ali Robertu Manciniju postalo vroče, bi mogoče pripotoval v privatnem letalu, šel noter in ven brez da bi ga kdorkoli opazil, razen seveda agenta, ki mu je razkazoval hiše v središču mesta," dodajajo pri Daily Mailu.

Mourinho je namreč z rednim letom prevoznika Iberia "kristalno jasno" pokazal, kaj želi storiti po koncu sezone pri Real Madridu. Portugalec se je v mestu sproščeno fotografiral z naključnimi navijači Chelseaja in ostalih ekip, njegov "šov" pa baje ni bil namenjen zgolj londonskim klubom, temveč tudi Liverpoolu, Manchester Cityju in njegovim trenutnim delodajalcem v Madridu. "Mourinho ostaja ultimativni nastopač, človek, čigar vsako dejanje in vsaka poteza sta preračunana," še piše Daily Mail.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.