Šport > Nogomet
10 ogledov

Anglija na nogah: Mou išče hišo v Londonu!

real trening mourinho coentrao EPA
Realov trener José Mourinho se je med reprezentančnim premorom podal v London, kjer je skupaj z nepremičninskim agentom iskal novo hišo. Portugalec je tako še povečal špekulacije o svojem morebitnem povratku na Otok, kjer bi lahko prevzel tako Chelsea kot Tottenham, ki se pripravlja na odhod Harryja Redknappa k reprezentanci.

”José Mourinho si išče hišo v Londonu – to je še povečalo govorice o njegovem povratku k Chelseaju. Trener Real Madrida pa bi lahko bil tudi tarča Tottenhama, če bo trener Harry Redknapp odšel trenirat v Anglijo," piše sredina izdaja tabloida The Sun. Angleški rumeni tisk je namreč ujel trenerja Joséja Mourinha na londonskem letališču Heathrow, kjer je skupaj z nepremičninskim agentom začel svoj sprehod po angleškem glavnem mestu, kjer si išče hišo.

• Bosanci podarili zmago Brazilcem
Škotski navijači zažurali v Zagrebu
Iličić: "Krasi nas žoga na tleh"
Dedić: "Ne igrajo dresi, ampak mi"

V Mourinhovem svetu je namreč vse storjeno z razlogom, njegovo zadnjo potezo pa si na Otoku razlagajo kot ultimativni dokaz, da se priljubljeni portugalski trener vrača v Anglijo, kjer ga še vedno poznajo pod vzdevkom "Special One". "Če Portugalec ne bi želel, da bi Andréju Villasu-Boasu, Arsenu Wengerju ali Robertu Manciniju postalo vroče, bi mogoče pripotoval v privatnem letalu, šel noter in ven brez da bi ga kdorkoli opazil, razen seveda agenta, ki mu je razkazoval hiše v središču mesta," dodajajo pri Daily Mailu.

Mourinho je namreč z rednim letom prevoznika Iberia "kristalno jasno" pokazal, kaj želi storiti po koncu sezone pri Real Madridu. Portugalec se je v mestu sproščeno fotografiral z naključnimi navijači Chelseaja in ostalih ekip, njegov "šov" pa baje ni bil namenjen zgolj londonskim klubom, temveč tudi Liverpoolu, Manchester Cityju in njegovim trenutnim delodajalcem v Madridu. "Mourinho ostaja ultimativni nastopač, človek, čigar vsako dejanje in vsaka poteza sta preračunana," še piše Daily Mail.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.