Antetokounmpo nasmejal do solz s sporočilom za Savdijce

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Eden najboljših košarkarjev na svetu Giannis Antetokounmpo se norčuje iz bajne ponudbe savdijskega Al Hilala za prestop nogometnega asa Kyliana Mbappeja.
Oglej si celoten članek

Ponudba savdijskega Al Hilala za prestop Francoza Kyliana Mbappeja iz PSG v višini 300 milijonov evrov zanima tudi druge športnike. Grški košarkarski zvezdnik Giannis Antetokounmpo je družbenih omrežjih zato ta teden šaljivo zapisal: "Al Hilal, lahko imate mene. Videti sem kot Kylian Mbappe."

Objavo je videl tudi 24-letni francoski nogometni zvezdnik in jo na tviterju komentiral s 13 emotikoni, ki se smejejo do solz.

Vroča roba Savdijci so se vključili v boj za Mbappeja

Več medijev je sicer potrdilo ponudbo Al Hilala, ki je od PSG dobil dovoljenje, da se o morebitnem prestopu dogovori z Mbappejem. A malo verjetno je, da ga bo denar premamil, saj liga na Arabskem polotoku ne nudi kakovosti za nogometaše njegovega kova.

Ponudba je mamljiva tudi za PSG, saj se nogometašu pogodba prihodnje leto izteče, sam pa je že najavil, da bo zapustil klub, ki bo tako seveda ostal brez denarnega nadomestila za odhod.

Antetokounmpo pa je očitno strasten nogometni navijač in velikokrat objavlja šaljive izjave na omrežjih. Nazadnje se je junija ponudil, da bo šel za vratarja v to ligo, če bodo v njej res zaigrali Cristiano Ronaldo, Lionel Messi in Karim Benzema. Za Messija je že znano, da se je nato odločil za Miami.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.