Šport > Košarka
574 ogledov

Antetokounmpo nasmejal do solz s sporočilom za Savdijce

Antetokounmpo Profimedia
Eden najboljših košarkarjev na svetu Giannis Antetokounmpo se norčuje iz bajne ponudbe savdijskega Al Hilala za prestop nogometnega asa Kyliana Mbappeja.

Ponudba savdijskega Al Hilala za prestop Francoza Kyliana Mbappeja iz PSG v višini 300 milijonov evrov zanima tudi druge športnike. Grški košarkarski zvezdnik Giannis Antetokounmpo je družbenih omrežjih zato ta teden šaljivo zapisal: "Al Hilal, lahko imate mene. Videti sem kot Kylian Mbappe."

Objavo je videl tudi 24-letni francoski nogometni zvezdnik in jo na tviterju komentiral s 13 emotikoni, ki se smejejo do solz.

Mbappe Vroča roba Šport Savdijci so se vključili v boj za Mbappeja

Več medijev je sicer potrdilo ponudbo Al Hilala, ki je od PSG dobil dovoljenje, da se o morebitnem prestopu dogovori z Mbappejem. A malo verjetno je, da ga bo denar premamil, saj liga na Arabskem polotoku ne nudi kakovosti za nogometaše njegovega kova.

Ponudba je mamljiva tudi za PSG, saj se nogometašu pogodba prihodnje leto izteče, sam pa je že najavil, da bo zapustil klub, ki bo tako seveda ostal brez denarnega nadomestila za odhod.

Antetokounmpo pa je očitno strasten nogometni navijač in velikokrat objavlja šaljive izjave na omrežjih. Nazadnje se je junija ponudil, da bo šel za vratarja v to ligo, če bodo v njej res zaigrali Cristiano Ronaldo, Lionel Messi in Karim Benzema. Za Messija je že znano, da se je nato odločil za Miami.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.