Šport > Nogomet
2580 ogledov

PSG sprejel odmevno odločitev glede Mbappeja

Mbappe Epa
Francoski napadalec Kylan Mbappe se ne bo udeležil priprav PSG-ja v Aziji.

Francoski nogometni zvezdnik Kylian Mbappe si želi zapustiti vrste domačega prvaka PSG. Eden od znakov, da bi 24-letnik lahko kmalu zapustil Pariz, je, da presenetljivo manjka v ekipi za azijsko turnejo. Zato pa je v njej njegov mlajši brat Ethan Mbappe.

Pri PSG so v petek zvečer objavili moštvo za poletno turnejo po Japonski in Južni Koreji. Med 29 izbranci novega trenerja Luisa Enriqueja na seznamu ni Kyliana Mbappeja, zato pa je na njem njegov komaj 16-letni brat, Ethan Mbappe.

Mbappe Razjasnil dvome Šport Mbappe nalil čistega vina glede svoje prihodnosti

Kylian Mbappe, ki naj bi ga snubil Real Madrid, ima v Parizu pogodbo, ki velja do poletja 2024 in je noče podaljšati. Če pri PSG svojega najboljšega napadalca ne želijo iz rok izpustiti kot prostega igralca, bi ga klub moral prodati v tem poletnem ali prihajajočem zimskem prestopnem roku.

Mbappe | Avtor: Epa Epa

Vendar pa naj bi Mbappe že nakazal, da želi izpolniti svojo pogodbo v Parizu. Menda naj bi zato prejel še dodatno finančno nagrado za zvestobo, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Pri PSG so prepričani, da so se Mbappe in njegovo spremstvo že dogovorili, da se junija 2024 brezplačno pridružijo Realu z osupljivim bonusom ob podpisu.

Kylian Mbappe Prestopna bomba Šport Šejk postavil ultimat, Mbappe ga ni sprejel in za rekordno vsoto zapušča PSG

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.