Anthony namesto Lova

Foto: EPA
Foto: EPA
Košarkar New Yorka Knicks Carmelo Anthony bo v vzhodni ekipi zamenjal poškodovanega Kevina Lova iz Clevelanda na nedeljski "all-star" tekmi v New Orleansu.
Oglej si celoten članek

Carmelo Anthony bo osmič zaporedoma nastopil na tekmi zvezdnikov severnoameriške košarkarske lige NBA, skupno pa že desetič, je sporočil komisar lige NBA Adam Silver.

Anthony v tej sezoni v povprečju dosega 23,2 točke, 6,1 skoka in 2,9 podaje na tekmo. Doslej je dosegel že 23.775 točk, kar ga uvršča na 25. mesto strelcev vseh časov v ligi NBA.

V uvodni postavi vzhodne ekipe bodo po izboru košarkarskih privržencev Kyrie Irving, LeBron James (oba Cleveland), DeMar DeRozan (Toronto), Jimmy Butler (Chicago) in Giannis Antetokounmpo (Milwaukee), v zahodni pa Stephen Curry, Kevin Durant (oba Golden State), James Harden (Houston), Kawhi Leonard (San Antonio) in Anthony Davis (New Orleans).

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.