Šport > Košarka
21 ogledov

Anthony namesto Lova

Carmelo Anthony New York Knicks EPA
Košarkar New Yorka Knicks Carmelo Anthony bo v vzhodni ekipi zamenjal poškodovanega Kevina Lova iz Clevelanda na nedeljski "all-star" tekmi v New Orleansu.

Carmelo Anthony bo osmič zaporedoma nastopil na tekmi zvezdnikov severnoameriške košarkarske lige NBA, skupno pa že desetič, je sporočil komisar lige NBA Adam Silver.

Anthony v tej sezoni v povprečju dosega 23,2 točke, 6,1 skoka in 2,9 podaje na tekmo. Doslej je dosegel že 23.775 točk, kar ga uvršča na 25. mesto strelcev vseh časov v ligi NBA.

V uvodni postavi vzhodne ekipe bodo po izboru košarkarskih privržencev Kyrie Irving, LeBron James (oba Cleveland), DeMar DeRozan (Toronto), Jimmy Butler (Chicago) in Giannis Antetokounmpo (Milwaukee), v zahodni pa Stephen Curry, Kevin Durant (oba Golden State), James Harden (Houston), Kawhi Leonard (San Antonio) in Anthony Davis (New Orleans).

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.