Anthony: Ne bi smel biti kaznovan

Foto: Žurnal24 Bil je številka 3 na naboru leta 2003 (tistega leta, ko je bil LeBron James prvi
Carmelo Anthony se je po prisilnem počitku na eni tekmi zaradi nestrinjana s trenerjevo odločitvijo na igrišča vrnil zmagovalno. Portlandu je nasul 38 točk, trenerja pa upošteval.
Oglej si celoten članek
 

Liga NBA

New Orleans : Dallas 104:88
Denver : Portland 106:90

Denverjev zvezdnik Carmelo Anthony si je zaradi nepokorščine na nedeljski tekmi proti Indiani, ki so jo Nuggetsi izgubili s 94:100, prislužil eno tekmo neigranja. Njegova odsotnost se je Denverju močno poznala tudi na srečanju z Detroitom, na katerem so njegovi soigralci doživeli nov poraz, po treh dneh razmišljanja o svoji upornosti pa se je na igrišče vrnil zmagovalno. Portlandu je v 38 minutah natresel 38 točk in Nuggetsom pomagal do zmage s 106:90.

Pred tekmo je medijem priznal, da bi raje videl, ko bi trener George Karl njegovo nestrinjanje z menjavo na nedeljski tekmi z Indiano ohranil zase, ob tem pa je obljubil, da bo odslej brez vprašanj upošteval trenerjeve ukaze. In proti Portlandu pokazal, da je mislil resno. Ko ga je Karl poklical na klop, je takoj stekel z igrišča, prav tako kot je pred tem obljubljal. "Lekcija je bila učinkovita," je priznal Anthony, Karl pa je dodal, da je bilo vse skupaj nekoliko smešno.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.