Šport > Košarka
11 ogledov

Anthony: Ne bi smel biti kaznovan

Bil je številka 3 na naboru leta 2003 (tistega leta, ko je bil LeBron James prvi Žurnal24 main
Carmelo Anthony se je po prisilnem počitku na eni tekmi zaradi nestrinjana s trenerjevo odločitvijo na igrišča vrnil zmagovalno. Portlandu je nasul 38 točk, trenerja pa upošteval.
 

Liga NBA

New Orleans : Dallas 104:88
Denver : Portland 106:90

Denverjev zvezdnik Carmelo Anthony si je zaradi nepokorščine na nedeljski tekmi proti Indiani, ki so jo Nuggetsi izgubili s 94:100, prislužil eno tekmo neigranja. Njegova odsotnost se je Denverju močno poznala tudi na srečanju z Detroitom, na katerem so njegovi soigralci doživeli nov poraz, po treh dneh razmišljanja o svoji upornosti pa se je na igrišče vrnil zmagovalno. Portlandu je v 38 minutah natresel 38 točk in Nuggetsom pomagal do zmage s 106:90.

Pred tekmo je medijem priznal, da bi raje videl, ko bi trener George Karl njegovo nestrinjanje z menjavo na nedeljski tekmi z Indiano ohranil zase, ob tem pa je obljubil, da bo odslej brez vprašanj upošteval trenerjeve ukaze. In proti Portlandu pokazal, da je mislil resno. Ko ga je Karl poklical na klop, je takoj stekel z igrišča, prav tako kot je pred tem obljubljal. "Lekcija je bila učinkovita," je priznal Anthony, Karl pa je dodal, da je bilo vse skupaj nekoliko smešno.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.