Antić zadovoljen z nastopom v JAR

Foto: Žurnal24 Srbija je v skupini D zasedla zadnje mesto, v treh tekmah pa zbrala eno zmago in
Selektor nogometne reprezentance Srbije, ki se je na svetovnem prvenstvu poslovila že po prvem delu, Radomir Antić, je zadovoljen z igrami v Južnoafriški republiki.
Oglej si celoten članek

Zadovoljstvo Radomirja Antića pa ne pomeni, da bo še naprej vodil reprezentanco Srbije, ki se bo v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo leta 2012 merila prav v skupini s Slovenijo.

Selektor je srbskim novinarjem po prihodu v domovino dejal, da je uspeh igrati na svetovnem prvenstvu ter da Srbi niso bili nadigrani niti na eni tekmi. Priznani strateg je poudaril, da so v JAR pustili dober vtis, ni pa želel komentirati kritik medijev in negativnih komentarjev posameznikov.

"Borili smo se in ustvarili družino, v kateri so pretekli mesec vsi živeli kot eden," dodaja Antić, ki je podal tudi komentar na videoposnetek, na katerem nekateri nogometaši pijejo pivo in kadijo cigarete: "To ni nič novega. Isti fantje so to počeli že pred tekmo z Romunijo, pa smo jo premagali."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.