Šport
20 ogledov

Antić zadovoljen z nastopom v JAR

Srbija je v skupini D zasedla zadnje mesto, v treh tekmah pa zbrala eno zmago in Žurnal24 main
Selektor nogometne reprezentance Srbije, ki se je na svetovnem prvenstvu poslovila že po prvem delu, Radomir Antić, je zadovoljen z igrami v Južnoafriški republiki.

Zadovoljstvo Radomirja Antića pa ne pomeni, da bo še naprej vodil reprezentanco Srbije, ki se bo v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo leta 2012 merila prav v skupini s Slovenijo.

Selektor je srbskim novinarjem po prihodu v domovino dejal, da je uspeh igrati na svetovnem prvenstvu ter da Srbi niso bili nadigrani niti na eni tekmi. Priznani strateg je poudaril, da so v JAR pustili dober vtis, ni pa želel komentirati kritik medijev in negativnih komentarjev posameznikov.

"Borili smo se in ustvarili družino, v kateri so pretekli mesec vsi živeli kot eden," dodaja Antić, ki je podal tudi komentar na videoposnetek, na katerem nekateri nogometaši pijejo pivo in kadijo cigarete: "To ni nič novega. Isti fantje so to počeli že pred tekmo z Romunijo, pa smo jo premagali."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.