Anžetov drugi gol in drugi poraz

Foto: Žurnal24 Jonathan Quick je na prvih treh tekmah v vratih Kraljev prejel tri zadetke, tokr Foto: Žurnal24 NHL končnica četrta tekma Los Angeles Kings Vancuver Canucks Foto: Žurnal24 NHL končnica četrta tekma Los Angeles Kings Vancuver Canucks Sami Salo Foto: Žurnal24 NHL končnica četrta tekma Los Angeles Kings Vancuver Canucks Quick Foto: Žurnal24 NHL končnica četrta tekma Los Angeles Kings Vancuver Canucks Salo Sedin Foto: Žurnal24 NHL končnica četrta tekma Los Angeles Kings Vancuver Canucks Luongo Foto: Žurnal24 NHL končnica četrta tekma Los Angeles Kings Vancuver Canucks Samulesson Brown Foto: Žurnal24 NHL končnica četrta tekma Los Angeles Kings Vancuver Canucks Luongo Foto: Žurnal24 NHL končnica četrta tekma Los Angeles Kings Vancuver Canucks Doughty Foto: Žurnal24 NHL končnica četrta tekma Los Angeles Kings Vancuver Canucks Quick
Bruins in Capitals so le še zmago od drugega kola končnice, Canucks pa so v Los Angelesu serijo s Kings izenačili na 2:2. Anže Kopitar je zadel za vodstvo 3:2, nakar je Jonathan Quick dobil štiri zadetke.
Oglej si celoten članek

Najboljši strelec rednega dela sezone Henrik Sedin je v noči na četrtek utišal Staples Center, potem ko je manj kot tri minute pred koncem srečanja zadel za vodstvo Vancouver Canucks 5:4 nad domačimi Los Angeles Kings. Nekaj sekund pred koncem je v prazen gol zadel še Ryan Kesler in Canucks so z zmago 6:4 v prvem kolu končnice izenačili na 2:2 v zmagah. Peta tekma bo v petek v olimpijskem mestu, šesta pa v nedeljo spet v Los Angelesu.

Junak večera je bil Slovak Miroslav Satan, ki je za zmago Boston Bruinsov in vodstvo 3:1 v zmagah zadel v drugem podaljšku.

Kraljem je po dveh tretjinah kazalo zelo dobro. V prvi tretjini je iz power playa zadel Drew Doughty, kar je bil peti zaporedni gol Kingsov z igralcem več in drugi za tega mladeniča v končnici. Tudi naslednji gol je bil dosežen z igralcem več (Dustin Brown). Ob koncu druge tretjine pa je svoj drugi zadetek v končnici za 3:2 dosegel tudi naš Anže Kopitar.

Liga NHL, 1. kolo končnice, tekme 21. 4.:

Vzhod
Boston Bruins : Buffalo Sabres 3:2 (po dveh podaljških) /3:1/
Montreal Canadiens : Washington Capitals 3:6  /1:3/

Zahod
Los Angeles Kings : Vancouver Canucks 4:6  /2:2/

*v poševnicah je izid v zmagah

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.