Šport
23 ogledov

Anžetov drugi gol in drugi poraz

Jonathan Quick je na prvih treh tekmah v vratih Kraljev prejel tri zadetke, tokr
1/10
Žurnal24 main
Bruins in Capitals so le še zmago od drugega kola končnice, Canucks pa so v Los Angelesu serijo s Kings izenačili na 2:2. Anže Kopitar je zadel za vodstvo 3:2, nakar je Jonathan Quick dobil štiri zadetke.

Najboljši strelec rednega dela sezone Henrik Sedin je v noči na četrtek utišal Staples Center, potem ko je manj kot tri minute pred koncem srečanja zadel za vodstvo Vancouver Canucks 5:4 nad domačimi Los Angeles Kings. Nekaj sekund pred koncem je v prazen gol zadel še Ryan Kesler in Canucks so z zmago 6:4 v prvem kolu končnice izenačili na 2:2 v zmagah. Peta tekma bo v petek v olimpijskem mestu, šesta pa v nedeljo spet v Los Angelesu.

Junak večera je bil Slovak Miroslav Satan, ki je za zmago Boston Bruinsov in vodstvo 3:1 v zmagah zadel v drugem podaljšku.

Kraljem je po dveh tretjinah kazalo zelo dobro. V prvi tretjini je iz power playa zadel Drew Doughty, kar je bil peti zaporedni gol Kingsov z igralcem več in drugi za tega mladeniča v končnici. Tudi naslednji gol je bil dosežen z igralcem več (Dustin Brown). Ob koncu druge tretjine pa je svoj drugi zadetek v končnici za 3:2 dosegel tudi naš Anže Kopitar.

Liga NHL, 1. kolo končnice, tekme 21. 4.:

Vzhod
Boston Bruins : Buffalo Sabres 3:2 (po dveh podaljških) /3:1/
Montreal Canadiens : Washington Capitals 3:6  /1:3/

Zahod
Los Angeles Kings : Vancouver Canucks 4:6  /2:2/

*v poševnicah je izid v zmagah

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.