Aragones se poslavlja po EP

Foto: AFP Luis Aragones se po EP poslavlja od selektorskega mesta
Selektor španske nogometne reprezentance Luis Aragones je napovedal, da bo po evropskem prvenstvu prihodnje leto odstopil s položaja prvega trenerja izbrane vrste.
Oglej si celoten članek
Luis Aragones je svoje načrte razkril po sobotni tekmi Španije proti Švedski (3:0), s čimer si je reprezentanca že zagotovila nastop na tekmovanju, ki ga bosta prihodnje leto gostili Švica in Avstrija. "Imam rok trajanja in veste kako to gre. Sem kot mleko. Ko se skisa, ga ne pijete več," je ob tem dejal 69-letni španski strateg. Aragones je reprezentanco prevzel leta 2004 in bil na nek način vseskozi v nemilosti novinarjev, še posebno lani, ko se je Španija relativno hitro poslovila od svetovnega prvenstva.

Aragones je trenersko kariero pričel v madridskem Atleticu leta 1975, kjer je tudi igral, klubu pa je pomagal do naslova evropskih klubskih prvakov ter državnega prvaka. Poleg Atletica je sedel še na klopi sedmih drugih klubov, med njimi tudi na klopi Barcelone in Valencie ter v španskem prvenstvu kot trener odigral 757 ligaških tekem.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.