Šport > Nogomet
17 ogledov

Aragones se poslavlja po EP

Luis Aragones se po EP poslavlja od selektorskega mesta AFP
Selektor španske nogometne reprezentance Luis Aragones je napovedal, da bo po evropskem prvenstvu prihodnje leto odstopil s položaja prvega trenerja izbrane vrste.
Luis Aragones je svoje načrte razkril po sobotni tekmi Španije proti Švedski (3:0), s čimer si je reprezentanca že zagotovila nastop na tekmovanju, ki ga bosta prihodnje leto gostili Švica in Avstrija. "Imam rok trajanja in veste kako to gre. Sem kot mleko. Ko se skisa, ga ne pijete več," je ob tem dejal 69-letni španski strateg. Aragones je reprezentanco prevzel leta 2004 in bil na nek način vseskozi v nemilosti novinarjev, še posebno lani, ko se je Španija relativno hitro poslovila od svetovnega prvenstva.

Aragones je trenersko kariero pričel v madridskem Atleticu leta 1975, kjer je tudi igral, klubu pa je pomagal do naslova evropskih klubskih prvakov ter državnega prvaka. Poleg Atletica je sedel še na klopi sedmih drugih klubov, med njimi tudi na klopi Barcelone in Valencie ter v španskem prvenstvu kot trener odigral 757 ligaških tekem.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.