Aretirali mlajšega Jordana

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Sin legendarnega košarkarja Michaela Jordana, Marcus, se je zaradi nedostojnega vedenja v nekem hotelu za nekaj ur znašel za zapahi.
Oglej si celoten članek

Zaradi nedostojnega vedenja so morali policisti v Omahi v ameriški zvezni državi Nebraska za nekaj ur pridržati Marcusa Jordana, sina legendarnega košarkarja Michaela Jordana.

Policisti so se odzvali klicu na pomoč varnostnikov v nekem hotelu, kjer se je Jordan mlajši zapletel v verbalni konflikt z neimenovano žensko. Policisti so v poročilu o dogodku zapisali, da je bil Jordan ob njihovem prihodu "zelo razigran, intoksiciran ter nepripravljen na sodelovanje". Potrebnih je bilo več mož postave, da so ga ukrotili in odpeljali v pridržanje.

Marcus Jordan igra košarko za univerzo Florida Central in je s povprečjem 13,7 točke na tekmo med boljšimi igralci v ekipi. Njegov oče je znan kot "najboljši košarkar vseh časov", šestkrat je bil prvak lige NBA, trenutno pa je poslovnež in večinski lastnik NBA-kluba Charlotte Bobcats.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.