Šport > Košarka
18 ogledov

Aretirali mlajšega Jordana

michael jordan 2011 Žurnal24 main
Sin legendarnega košarkarja Michaela Jordana, Marcus, se je zaradi nedostojnega vedenja v nekem hotelu za nekaj ur znašel za zapahi.

Zaradi nedostojnega vedenja so morali policisti v Omahi v ameriški zvezni državi Nebraska za nekaj ur pridržati Marcusa Jordana, sina legendarnega košarkarja Michaela Jordana.

Policisti so se odzvali klicu na pomoč varnostnikov v nekem hotelu, kjer se je Jordan mlajši zapletel v verbalni konflikt z neimenovano žensko. Policisti so v poročilu o dogodku zapisali, da je bil Jordan ob njihovem prihodu "zelo razigran, intoksiciran ter nepripravljen na sodelovanje". Potrebnih je bilo več mož postave, da so ga ukrotili in odpeljali v pridržanje.

Marcus Jordan igra košarko za univerzo Florida Central in je s povprečjem 13,7 točke na tekmo med boljšimi igralci v ekipi. Njegov oče je znan kot "najboljši košarkar vseh časov", šestkrat je bil prvak lige NBA, trenutno pa je poslovnež in večinski lastnik NBA-kluba Charlotte Bobcats.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.