Aretirali sina Lanca Armstronga

Foto: EPA
Foto: EPA
Luke Armstrong, sin najslavnejšega dopinškega grešnika Lanca Armstronga, je obtožen spolnega napada na 16-letnico.
Oglej si celoten članek

Teksaški policisti so aretirali najstarejšega sina osramočenega koledarskega zvezdnika Lanca Armstronga, ker naj bi pred tremi leti v očetovemm domu spolno napadel 16-letnico.

Preiskava je potekala vse od lanskega novembra, ko je danes 19-letno dekle dogodek prijavilo policiji.

Foto: Profimedia luke armstrong Domnevna žrtev je v pisni izjavi navedla, da jo je Luke (na sliki levo) posilil, medtem ko je bila sama preveč okajena, da bi lahko privolila v spolni odnos ali se ubranila njegovega napada. 

Zapisala je še, da je Armstronga zaprosila za prevoz z neke zabave, a je bila preveč omamljena, da bi se lahko spomnila njune vožnje. Ko se je ovedla, je ležala na kavču v domovanju slavnega kolesarja, Luke pa na njej.

Po doslej zbranih obvestilih je Armstrongov sin priznal spolni odnos, vendar trdi, da je bil ta sporazumen. Po navedbah njegovega odvetnika naj bi bila z dekletom v zvezi več mesecev pred domnevnim incidentom. "Pri dogodku izpred treh letih ni šlo ne za spolni napad ne za zločin," je zatrdil odvetnik Randy Leavitt. "Šlo je za sporazumen spolni odnos med dvema mladima osebama. Obtožbe ne bi smela vložiti, še posebej ne tri leta kasneje. Z dejstvi bomo dokazali, da se to, kar je navedeno v obtožnici, ni zgodilo. Oprali bomo Lukovo ime," je napovedal pravni zastopnik.

Lance Armstrong, sedemkratni zmagovalec dirke po Franciji (1999-2005) , ki so mu zaradi vpletenosti v dopinško afero razveljavili vse dosežke po letu 1998, obtožb še ni komentiral.

Foto: EPA lance armstrong

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.