Argentinski navijači pljuvali Messija

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Na letališču v Tokiu je prišlo do neprijetnega incidenta med navijači River Platea in argentinskega napadalca Lionela Messija.
Oglej si celoten članek

Barcelona je v zgodnjih ponedeljkovih urah zapustila Japonsko, kjer je v finalu klubskega svetovnega prvenstva premagala River Plate (3:0) in osvojila tretjo lovoriko v tem tekmovanju.

V 36. minuti se je med strelce vpisal Lionel Messi, prevlado Barcelone pa je z dvema goloma v 49. oziroma 68. minuti potrdil Luis Suárez.

Messi se je očitno zameril argentinskim navijačem, ki so zvezdnika pričakali na letlišču Narita International Airport v Tokiu in ga zasuli z žaljivkami. 

Po poročanju spletnega portala Marca.com je eden od argentinskih navijačev pljunil na nogometaša Barcelone, ki so mu na pomoč priskočil trener Luis Enrique, Suárez in Javier Mascherano. Slednji se je prav tako znašel na udaru, saj so mu navijači očitali, da je pozabil na svoje korenine.

Messi naj bi odgovoril z udarcem, piše spletni portal As.com,  preden so ga pred nadaljnjim obračunavanjem zaustavili njegovi soigralci.

Incident se je zgodil le dober teden po tem, ko je Messi v intervjuju izrazil nezadovoljstvo nad argentinskimi navijači, ki mu očitajo, da na reprezentančnih tekmah ni tako motiviran kot v Barceloni. ''Pustite me pofu... pri miru,'' jim je sporočil Argentinec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.