Arizona prekinila serijo porazov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Hokejisti Arizone so v ligi NHL ponoči gostovali v Calgaryju in z zmago s 4:1 prekinili serijo porazov ter vknjižili drugo zmago na desetih tekmah. Kar dva gola je dosegel Brad Richardson.
Oglej si celoten članek

Na sporedu je bilo pet tekem. Pomembno zmago je slavil Pittsburgh. Ekipa z zvezdnikom Sidneyjem Crosbyjem je slavila pri Columbus Blue Jackets s 3:2 in 15 tekem pred koncem rednega dela ostaja v boju za končnico lige. Že v 25. minuti je končni izid postavil Carl Hagelin in vratarju Marc-Andreju Fleuryju pomagal do 350. zmage v karieri.

Chicago Blackhawks pa so z 2:5 doživeli boleč poraz v derbiju centralne skupine pri Dallas Stars, kljub temu pa ekipa Chicaga trdno ostaja na mestih, ki vodijo v končnico. Tokrat pa so bili brez možnosti, saj so v drugem delu zaostajali že z 0:4.

S 5:2 pa se je končala tudi tekma med St. Louisom in Anaheimom, na kateri je za zmagovalce četrti in peti gol dosegel Vladimir Tarasenko. Philadelphia pa je proti Tampi Bay vodila že s 3:0, na koncu pa slavila s 3:1.

Anže Kopitar z Los Angeles Kings je bil ponoči prost, danes pa na gostovanje v Kalifornijo prihaja ekip New Jersey Devils.

Liga NHL, izidi:

Dallas Stars - Chicago Blackhawks 5:2
Tampa Bay Lightning - Philadelphia Flyers 1:3
Calgary Flames - Arizona Coyotes 1:4
St. Louis Blues - Anaheim Duclks 5:2
Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins 2:3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.