Šport
26 ogledov

Arizona prekinila serijo porazov

arizona coyotes anaheim ducks mikkel boedker max domi Profimedias
Hokejisti Arizone so v ligi NHL ponoči gostovali v Calgaryju in z zmago s 4:1 prekinili serijo porazov ter vknjižili drugo zmago na desetih tekmah. Kar dva gola je dosegel Brad Richardson.

Na sporedu je bilo pet tekem. Pomembno zmago je slavil Pittsburgh. Ekipa z zvezdnikom Sidneyjem Crosbyjem je slavila pri Columbus Blue Jackets s 3:2 in 15 tekem pred koncem rednega dela ostaja v boju za končnico lige. Že v 25. minuti je končni izid postavil Carl Hagelin in vratarju Marc-Andreju Fleuryju pomagal do 350. zmage v karieri.

Chicago Blackhawks pa so z 2:5 doživeli boleč poraz v derbiju centralne skupine pri Dallas Stars, kljub temu pa ekipa Chicaga trdno ostaja na mestih, ki vodijo v končnico. Tokrat pa so bili brez možnosti, saj so v drugem delu zaostajali že z 0:4.

S 5:2 pa se je končala tudi tekma med St. Louisom in Anaheimom, na kateri je za zmagovalce četrti in peti gol dosegel Vladimir Tarasenko. Philadelphia pa je proti Tampi Bay vodila že s 3:0, na koncu pa slavila s 3:1.

Anže Kopitar z Los Angeles Kings je bil ponoči prost, danes pa na gostovanje v Kalifornijo prihaja ekip New Jersey Devils.

Liga NHL, izidi:

Dallas Stars - Chicago Blackhawks 5:2
Tampa Bay Lightning - Philadelphia Flyers 1:3
Calgary Flames - Arizona Coyotes 1:4
St. Louis Blues - Anaheim Duclks 5:2
Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins 2:3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.