Armstronga se izogibajo kot gobavca

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Osramočeni kolesarski zvezdnik Lance Armstrong je napovedal vrnitev na tekmovanja, konec tedna naj bi se udeležil plavalnega mitinga pod okriljem Univerze v Teksasu, a si je premislil.
Oglej si celoten članek

Ob napovedi Lanca Armstronga, ki se je želel udeležiti plavalnega mitinga pod okriljem Univerze v Teksasu, se je ostro odzvala Mednarodna plavalna zveza (Fina).

Enainštiridesetletnik, ki je zaradi dopinških prekrškov ostal brez sedmih naslovov na kolesarski dirki po Franciji, Ameriška protidopinška agencija (Usada) pa mu je izrekla dosmrtno prepoved nastopanja, je za konec tedna načrtoval nastop na plavalnem mitingu v domačem Austinu. Temu je ostro nasprotovala Fina, ki je v izjavi za javnost sporočila, da nekdanji kolesar zaradi prepovedi ne sme nastopiti.

Izvršni direktor organizacije US Masters Swimming Rob Butcher je za časnik New York Times dejal, da je Armstrongovega agenta obvestil, da mu ne bodo pustili nastopiti, Američan pa se je odločil odpovedati mitingu. Omenjeni časnik poroča, da so predstavniki Usade stopili v stik z ameriško plavalno zvezo in jih opozorili na Armstrongovo prepoved nastopanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.