Arsenal bi bil Chelsea

Foto: EPA
Foto: EPA
“Chelsea je naš vzor,” pred dvobojem z Bayernom pravi Arsenalov Jack Wilshere.
Oglej si celoten članek

Nogomet. “Tudi Chelsea je imel pred enim letom za seboj slabo sezono, a je nato osvojil Ligo prvakov. Res je sicer, da so imeli veliko sreče,” je pred današnjim obračunom s favoriziranimi Nemci dejal odlični mladi vezist. Jack Wilshere in soigralci so v soboto doživeli hud udarec, saj so v Pokalu FA izpadli proti drugoligašu Blackburnu.

Zakaj pa ne?

“Izid zadnje tekme je bil grozen. Navijači so razočarani, a zdaj najbolj potrebujemo njihovo podporo. Na tekmah Lige prvakov se lahko zgodi marsikaj. Ali lahko osvojimo naslov? Zakaj pa ne? Gre za turnir in imamo možnosti,” pa je dejal Thomas Vermaelen. Trener Arsène Wenger po blamaži zahteva dober rezultat.

“Nismo arogantni”

Precej prepričljivejši so nogometaši Bayerna, ki v nemškem prvenstvu rušijo vse pred sabo. “Lačni smo uspeha. Že dvakrat smo bili blizu, a smo izgubili v finalu. Zdaj smo izkušenejši in tudi močnejši kot lani proti Chelseaju. Spadamo med favorite. Nismo arogantni, ampak samozavestni,” pa je o uspehu Bavarcev prepričan Bastian Schweinsteiger.

V senci dvoboja v Londonu se bosta v Portu pomerila domači klub in presenečenje Lige prvakov Málaga.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.