Šport > Nogomet
22 ogledov

Arsenal bi bil Chelsea

Walcott Arsenal Newcastle United Premier League Anglija liga prvenstvo EPA
“Chelsea je naš vzor,” pred dvobojem z Bayernom pravi Arsenalov Jack Wilshere.

Nogomet. “Tudi Chelsea je imel pred enim letom za seboj slabo sezono, a je nato osvojil Ligo prvakov. Res je sicer, da so imeli veliko sreče,” je pred današnjim obračunom s favoriziranimi Nemci dejal odlični mladi vezist. Jack Wilshere in soigralci so v soboto doživeli hud udarec, saj so v Pokalu FA izpadli proti drugoligašu Blackburnu.

Zakaj pa ne?

“Izid zadnje tekme je bil grozen. Navijači so razočarani, a zdaj najbolj potrebujemo njihovo podporo. Na tekmah Lige prvakov se lahko zgodi marsikaj. Ali lahko osvojimo naslov? Zakaj pa ne? Gre za turnir in imamo možnosti,” pa je dejal Thomas Vermaelen. Trener Arsène Wenger po blamaži zahteva dober rezultat.

“Nismo arogantni”

Precej prepričljivejši so nogometaši Bayerna, ki v nemškem prvenstvu rušijo vse pred sabo. “Lačni smo uspeha. Že dvakrat smo bili blizu, a smo izgubili v finalu. Zdaj smo izkušenejši in tudi močnejši kot lani proti Chelseaju. Spadamo med favorite. Nismo arogantni, ampak samozavestni,” pa je o uspehu Bavarcev prepričan Bastian Schweinsteiger.

V senci dvoboja v Londonu se bosta v Portu pomerila domači klub in presenečenje Lige prvakov Málaga.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.