Šport > Nogomet
17 ogledov

Arsenal vedno bolj britanski: peterica podaljšala

Wilshere Oxlade Chamberlain Arsenal Montpellier Liga prvakov EPA
Angleška članska reprezentanta Jack Wilshere in Alex Oxlade-Chamberlain sta le dva izmed petih nogometašev, s katerimi je Arsenal podaljšal pogodbe, so v sredo sporočili iz londonskega kluba. Klub, za katerega je zadnja leta igralo zelo malo igralcev z Otoka, tako postaja vedno bolj britanski.

Peterica britanskih nogometašev je podaljšala pogodbe z angleškim prvoligašem Arsenalom. Večletno sodelovanje so londonskemu klubu obljubili Jack Wilshere, Kieran Gibbs, Aaron Ramsey, Alex Oxlade-Chamberlain in Carl Jenkinson.

Wilshere je pogodbo podpisal do leta 2018, drugi štirje pa za štiri oziroma pet let. "Verjamem, da ko imaš jedro, sestavljeno iz britanskih igralcev, ga je vedno lažje obdržati skupaj," je povedal trener Arsenala Arsene Wenger in dodal:

"Zelo nas veseli, da je teh pet mladih fantov podpisalo večletne pogodbe. Načrt je, da zgradimo ekipo okrog mladih igralcev in da tako razvijamo njihov talent v klubu."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.