Arsenal podaljšal nepremagljivi niz

Foto: EPA
Foto: EPA
Arsenal je v 32. kolu angleškega prvenstva na gostovanju premagal Burnley (1:0) in si z osmo zaporedno zmago zagotovil drugo mesto na ligaški lestvici, na glede na razplet derbija v Manchestru.
Oglej si celoten članek

Pri Arsenalu se je na klop vrnil Wojciech Szczęsny, v prvi postavi pa sta nastopila kar dva ''jubilanta'' 150-ti nastop v ligi za Aarona Ramseya in 100-ti za Santija Cazorlo

Gostje so povedli v 12. minuti, ko je najprej na levi strani poskusil Mesut Özil, vratar Tom Heaton je strel ubranil, žoga se je najprej odbila do Sancheza, ki je nastreljal branilca, v nadaljevanju pa je Aaron Ramsey neubranljivo žogo zabil v mrežo domačih.

Topničarji so skozi celotno srečanje nadzirali potek igre in brez večjih težav držali žogo v svoji posesti. Arsenal je prišel do osme zaporedne zmage in ostaja na drugem mestu, za vodilnim Chelseajem zaostaja za štiri točke, a imajo modri iz Londona dve tekmi manj. Burnley ostaja na 19. mestu s 26 točkami, za 17. uvrščenim Hull Cityjem zaostajajo za 2 točki, tako da bo boj za obstanek še zelo vroč.

Angleška liga, 32. kolo:

Burnley : Arsenal 0:1 (0:1)
Ramsey (12)

Swansea City : Everton 1:1 (0:1)
Southampton : Hully City 2:0 (0.0)
Sunderland : Crystal Palace 1:4 (0:0)
Tottenham Hotspur : Aston Villa 0:1 (0:1)
West Bromwich : Leicester City 2:3 (2:1)
West Ham : Stoke City 1:1 (1:0)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.