Arsenal s težkega gostovanja odnesel celo kožo in še upa na naslov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nogometaši Arsenala so v 35. krogu angleškega prvenstva preživeli težko gostovanje v Newcastlu in se še lahko nadejajo naslovu prvaka. Topničarji so srake ugnali z 2:0 in imajo tri kroge pred koncem ob tekmi več točko zaostanka za vodilnim Manchester Cityjem.
Oglej si celoten članek

Londončane je v vodstvo v 14. minuti popeljal Martin Odegaard, v 71. minuti je avtogol dosegel Fabian Schar.

Newcastle je s porazom v nevarnost spravil tretje mesto, a ga zvečer ni uspel prehiteti Manchester United, ki je na gostovanju v Londonu ostal praznih rok: z 1:0 ga je premagal West Ham.

Za petami obema pa je tudi Liverpool, ki s serijo odličnih rezultatov za Newcastlom zaostaja le še tri točke, za rdečimi vragi pa vsega točko, ima pa tekmo več od obeh omenjenih moštev.

V zadnjih treh krogih bo boj za uvrstitev v ligo prvakov, v katero vodijo prva štiri mesta, očitno še zanimiv. Teoretično se lahko vanj vključita tudi Tottenham in Brighton. Na vrhu razpredelnice je Manchester City z 82 točkami, Arsenal jih ima 81 (s tekmo več).

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.