Arsenalov Korejec čez dve leti v vojsko!

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Zgodam in prigodam iz tabora Arsenala v letošnji sezoni ni videti konca. Slab začetek sezone je trener Arséne Wenger prekril z nekaj nakupi v zadnjem hipu, med njimi pa je bil tudi 26-letni Južni Korejec Park Chu-Young. Vse lepo in prav, če se ne bi moral napadalec, čigar prestop ocenjujejo na 4,6 milijona evrov, čez dve leti vrniti v domovino in odslužiti vojaški rok!
Oglej si celoten članek

"V resnici se temu (služenju vojaškega roka, op. a.) ni mogoče izogniti. To se ne more in ne bo zgodilo, kar je še en razlog, da sem prišel sem," je za Daily Star Sunday povedal Arsenalov napadalec Park Chu-Young. Nekdanji nogometaš Monaca se je na stadion Emirates preselil za 4,6 milijona evrov, a zdi se, da bo lahko v Londonu ne glede na kakovost svojih predstav lahko ostal zgolj dve leti.

"Evropo bom moral čez dve leti zapustiti in mislil sem, da bi bilo to neverjetno mesto za zaključek. Služenje vojaškega roka je neizogibno in ni razloga, da bi razmišljali kakorkoli drugače. Še vedno bom igral tekme, ampak za vojaško ekipo. Mislim, da se bo po tem težko vrniti v Evropo, čeprav če se ponudi kakšna zanimiva priložnost, nikoli ne veš," je še sklenil Park. Na mestu voljno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.