Šport > Nogomet
20 ogledov

Arsenalov Korejec čez dve leti v vojsko!

Park Chu-Young bo moral čez dve leti nazaj v Južno Korejo Reuters
Zgodam in prigodam iz tabora Arsenala v letošnji sezoni ni videti konca. Slab začetek sezone je trener Arséne Wenger prekril z nekaj nakupi v zadnjem hipu, med njimi pa je bil tudi 26-letni Južni Korejec Park Chu-Young. Vse lepo in prav, če se ne bi moral napadalec, čigar prestop ocenjujejo na 4,6 milijona evrov, čez dve leti vrniti v domovino in odslužiti vojaški rok!

"V resnici se temu (služenju vojaškega roka, op. a.) ni mogoče izogniti. To se ne more in ne bo zgodilo, kar je še en razlog, da sem prišel sem," je za Daily Star Sunday povedal Arsenalov napadalec Park Chu-Young. Nekdanji nogometaš Monaca se je na stadion Emirates preselil za 4,6 milijona evrov, a zdi se, da bo lahko v Londonu ne glede na kakovost svojih predstav lahko ostal zgolj dve leti.

"Evropo bom moral čez dve leti zapustiti in mislil sem, da bi bilo to neverjetno mesto za zaključek. Služenje vojaškega roka je neizogibno in ni razloga, da bi razmišljali kakorkoli drugače. Še vedno bom igral tekme, ampak za vojaško ekipo. Mislim, da se bo po tem težko vrniti v Evropo, čeprav če se ponudi kakšna zanimiva priložnost, nikoli ne veš," je še sklenil Park. Na mestu voljno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.