Arsenalov neuradni klic v sili

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Trener Arsenala Arsene Wenger je pred dnevi zatrdil, da je pogajanje z Barcelono o prestopu Davida Ville na ''mrtvi točki'', po najnovejših podatkih pa naj bi topničarji v zakulisju pripravljali zadnjo ponudbo, ki bi prepričala Katalonce. Arsenal je za nakup španskega reprezentanta pripravljen odšteti od 14,5 do 16 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Angleški prvoligaš si že nekaj časa prizadeva v svoje vrste privabiti Davida Villo, vendar je Barcelona njihove ponudbo vztrajno zavračala. Čeprav je Arsene Wenger javno že obupal nad možnostjo podpisa s španskim napadalcem, pa naj bi topničarji za zaprtimi vrati pripravljali zadnjo ponudbo, ki bi vodilne može Barcelone prepričala, naj vendarle še enkrat premislijo.

Selitvi na Otok naj bi bil naklonjen tudi Villa, ki je nezadovoljen s pomanjkanjem priložnosti na Camp Nouu. Nova ponudba Arsenala naj bi znašala med 14,5 do 16 milijonov evrov, spletni portal Goal.com pa piše, da naj bi bil Wenger pripravljen plačati tudi do 20 milijonov. Villa bi v Londonu prejemal 160 tisoč evrov tedenske plače. V dogovor za prestop Ville naj bi Arsenal vključil tudi zneske, ki jih Barcelona dolguje za prihod Cesca Fábregasa in Alexa Songa, ki sta se iz Emiratesa preselila na Camp Nou.

Pri Barceloni želijo španskega reprezentanta zadržati, vendar se zavedajo, da bodo morda primorani popustiti pritiskom nogometaša, ki se mu pogodba izteče že čez nekaj mesecev. Villa je v letošnji sezoni začel 12 od 36 obračunov, od tega le sedem od 21 tekem v La Ligi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.