Ashley Young na tekmo z navijači Uniteda

Nogometaš Manchester Uniteda Ashley Young se je kljub poškodbi udeležil zadnje ligaške tekme svojega kluba. Angleški reprezentant se je s kapuco na glavi vtihotapil kar na gostujočo tribuno, kjer je skupaj s svojimi navijači slavil zmago nad Newcastle Unitedom.
Oglej si celoten članek

Raje kot na častni tribuni ali klopi za rezervne nogometaše je Ashley Young zmago Manchester Uniteda nad Newcastle Unitedom spremljal z gostujoče tribune. Angleški reprezentant je s tribune Sira Johna Halla visoko za vrati videl tri zadetke svojih soigralcev, ki so slavili zanesljivo zmago (3:0).

Young je s kapuco na glavi dolgo časa skrival svojo identiteto, a so ga navijači proti koncu tekme le prepoznali. Angleški reprezentant se za to ni zmenil in še posebej veselo prepeval in poskakoval proti koncu tekme, ko so navijači Newcastla že zapuščali stadion, privrženci rdečih vragov pa slavili visoko zmago.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.